Ridderkerk

Ridderkerk is een groene gemeente. Aan het water langs de Nieuwe Maas en de Noord is het goed toeven. Verder vindt u binnen de gemeentegrenzen maar liefst vier parken. Het deels overdekte uitgebreide winkelhart in het centrum van Ridderkerk bestaat uit diverse winkelgebieden. Naast grote winkelketens, supermarkten, speciaalzaken en horecagelegenheden zijn hier ook de centrale bibliotheek en grand café & theater Het Plein gevestigd.

Ridderkerk telt een groot aantal basisscholen. Daarnaast zijn er twee scholen voor voortgezet onderwijs, een instelling voor basiseducatie en (beroepsgerichte) volwasseneneducatie, een muziek- en een jeugdtheaterschool. Als sportliefhebber kunt u uw hart ophalen bij een van de vele verenigingen of accommodaties die de gemeente rijk is.

Riederwerf Ridderkerk

Riederwerf Ridderkerk

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Ridderkerk: ligging en bereikbaarheid

Natuurlijk heeft u alle voorzieningen van Rotterdam direct binnen handbereik. Over de weg en over het water zijn ook Dordrecht, Kinderdijk en Krimpen aan de Lek uitstekend bereikbaar.

Belangstelling om in Ridderkerk te wonen?

Schrijf u in, dan houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. We verwachten in het derde kwartaal van 2020 in verkoop te kunnen gaan met fase 5 en 6.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Riederwerf, Wonen aan de Nieuwe Maas”

Contactgegevens Riederwerf

Gerrit van Vugt - Adviseur Riederwerf
Makelaar

Gerrit van Vugt - Adviseur Riederwerf

Ooms Makelaars BV
Makelaar

Ooms Makelaars BV